Netwerk en  securtiy consultancy


Ik heet Homan Tashakoor. Geboren in Iran in 1971. Ik kwam in 1992 als vluchteling uit Iran naar Nederland. Na een aantal jaren studeren om de Nederlandse taal machtig te worden ben ik in 1995 toegelaten tot de HTS te Rotterdam. Eind 1999 ben ik afgestudeerd in de richting HIO (hogere informatie opleiding).

Sinds mijn opleiding ben ik werkzaam in de ICT sector bij diverse bedrijven.

Ik ben begon als stagiair bij Isolectra voor mijn afstudeeropdracht. Ik werkte er 3 dagen aan mijn stage-opdracht en 2 dagen als systeembeheerder. Na mijn diplomering ben ik een aantal jaren bij Isolectra blijven werken.

Daar heb ik aan diverse projecten meegewerkt zoals:  migratie naar Windows 2000, migratie van Exchange naar Lotus Notes en vervangen van de Token Ring netwerk.

Na deze periode ben ik bij het detacheringsbedrijf SKS professionals begonnen.  Ik werd gedetacheerd naar Rijkswaterstaat als AD (Active Directory) beheerder. Na een jaar werd ik aangenomen bij BT (British Telecom).

Via BT ben ik bij ING terecht gekomen. Bij ING heb ik de eerste 3 jaar bij de Master Control Room gewerkt. En daarna nog 5 jaar als netwerkbeheerder bij het netwerkteam van ING .

Het netwerkteam van ING is verantwoordelijk voor updates, oplossen van incidenten en problemen, uitvoeren van changes. In deze periode heb ik kennis gemaakt met diverse netwerk-devices zoals Cisco (diverse switches, routers en Nexus), F5 en Checkpoint.

Begin 2016 ben ik als ZZP-er verder gegaan. Mijn bedrijf heet HT-IT. HT zijn mijn initialen en IT is de afkorting van Information Technology.

Op dit moment ben ik als ZZP-er werkzaam bij de Gemeente Rotterdam als netwerkbeheerder. Ik zit bij een netwerkteam van 11 man.

Ik ben van plan om in 2017 mijn CCNA security en datacenter certificaat te behalen en mijn CCNP voor de komende 3 jaar te verlengen.

Dit wat betreft mijn carrière. In mijn vrije tijd ben ik actief als voetbaltrainer van de jeugd bij voetbalvereniging Smitshoek. Zelf speel ik ook een aardig potje voetbal bij de senioren. Maar dit loopt ten einde vanwege een knieblessure. Dit weerhoudt me er niet van om nog frequent bij de wedstrijden aanwezig te zijn als grensrechter of als “scheids”.

Ik ben getrouwd en heb een gezin met 2 kinderen. Naast sporten hou ik ook van koken en ik kijk graag naar SF-films. Ik rij motor en heb mijn duikbrevet. In de vakantie zult u mij niet op een zonnebedje vinden met een boek, maar u zult me vinden bij de beachvolleybal, de waterpolo of een andere sportactiviteit. Ik denk dat u nu genoeg over me weet om een beeld van mij te krijgen.

Als u op zoek bent naar een ervaren en deskundige IT-er die zijn werk grondig en nauwgezet doet en die tot het uiterste gaat om alles uit te pluizen hoe het zit, dan bent u bij mij aan het juiste adres.